workout

ONZE WORKOUT-LESSEN

Bungee super fly (Beurtenkaart)

Door weerstandstraining te combineren met een cardiovasculaire training daag je je lichaam uit op nieuwe niveaus.

De bungee geeft een  andere dimensie aan burpees, push-ups en sprongen. Met deze full body workout train je verschillende spiergroepen tegelijk.

De training heeft een hoge intensiteit en een lage impact, vooral op de gewrichten.

Je lichaam gebruikt de weerstand van de bungee om je kern te activeren, waardoor onze kern tijdens de hele training wordt uitgedaagd.

Deze workout kan gevolgd worden met een beurtenkaart van 3 sessies, voor een half dansseizoen van 13 lessen, voor een half dansseizoen van 17 lessen of voor een totaal van 30 lessen en dus een volledig dansseizoen.

Spinning (Beurtenkaart)

Spinning of Indoor Cycling doe je op een spinningfiets, en in groep. De intensiteit wordt bepaald door de weerstand en de snelheid van het fietsen.

Gedurende de les krijg je allerlei instructies van een docent.  Het ziet er best een beetje raar uit, een groep zwetende mensen die op muziek alles geven op stilstaande fietsen maar het is bijzonder efficiënt. Iedere sporter kan op zijn eigen kracht, tempo en niveau mee trainen. 

Onze lessen Spinning worden gegeven op meerdere momenten in de week. Er is ook een uurtje speciaal voor kids.

Aan de hand van een drie-, vijf- of tienbeurtenkaart kan u de gewenste sessie(s) reserveren via onze online boeking app. 


tabata (kids & volwassenen)

Een Tabata-training is een vorm van HIT en dus een intervaltraining maar wel eentje waarbij je zelf de intensiteit ervan kiest.

De vorm van HIIT die je met Tabata doet is er een van 4 minuten.

Je voert een oefening 20 seconden uit met maximale intensiteit en vervolgens houd je 10 seconden rust. Dit herhaal je 8 keer, waardoor je aan 4 minuten komt. Je kan verschillende Tabata-workouts met elkaar combineren, waardoor je workout geen 4 minuten duurt, maar misschien wel 8, 12 of 20 minuten.

Wij zorgen voor een uitdagend en afwisselend pakket gedurende een uur.

Wij bieden twee lessen aan waaronder eentje voor de kids en eentje voor jeugd en volwassenen.

Tabata kids zorgt ervoor dat de workout op een kindvriendelijke manier aangebracht wordt. We werken met parcours, in duo's, met challenges, ...

BBB workout

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen!

In dit uurtje trainen we deze lichaamsdelen met behulp van kracht, cardio en evenwicht. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam.

BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken. 

Wij hebben gewichtjes en matjes ter beschikking in de danszaal. 

yoga & pilates

Beide bewegingsvormen zijn gebaseerd op de band tussen lichaam en geest, maar bij yoga is die nog net wat sterker aanwezig.

Hoewel je van pilates ook ontspannen naar huis zal gaan, legt yoga meer nadruk op spiritualiteit, terwijl het bij pilates meer om de fysieke activiteit gaat.

Net deze combinatie vinden wij ontzettend fijn. Daarom kozen wij voor een combinatie-uurtje waarbij er voor ieder wat wils is.

Jong, ouder, beginner of gevorderd, deze groepsles is toegankelijk voor iedereen!

Piloxing workout

Piloxing is een Fitnesstrend die is overgewaaid uit Hollywood. Het is een mix van Pilates voor de flexibiliteit en spierbouw en boksen voor de snelheid en behendigheid. Tot slot zit er ook nog een beetje dans in voor het plezier.

De bewegingen gebeuren op de maat van de muziek en afwisselend van langzaam naar snel.

De intensieve momenten worden afgewisseld met wat rustigere bewegingen zodat je de ademhaling onder controle kan houden.

Je kan ervoor kiezen om tijdens de lessen verzwaarde handschoenen aan te doen. Hierdoor werk je extra op kracht. 

Een leuk weetje = In één les kun je 400 tot 900 calorieën per uur verbranden. Je valt hier niet alleen mee af, maar je spieren worden ook sterker!

Self defense workout 

De ideale workout met oog op zelfverdediging. Deze workout is toegankelijk voor mannen én vrouwen.

 

Healthy Personal balance coaching

Op afspraak en met oog voor jouw persoonlijke doelstellingen.

Onze focus ligt hier op uw gezondheid, fitheid en sportiviteit. 

Dansschool Dançar • Hoogleedsesteenweg 408, 8800 Roeselare • Tel. +32 (0)472 40 58 40  • Info@DansschoolDancar.be 

© 2020 Designed By Dansschool Dançar / Powered By  LYNX+ / Hosted by Plenso

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon