Zoeken

Dansschool Dançar STUNT!

We raasden doorheen deze pandemie met aanhoudend veel creaties, outdoor lessen, online lessen, een goodiebag, heropstarten, terug moeten sluiten, extra lessen, weinig perspectief en dan toch weer moeten bijsturen,... Continue, al langer dan een jaar, een echte rollercoaster!

Maar 1 feit is sinds dag 1 heel duidelijk; Dançar is ons leven en SAMEN zijn wij Dançar!


We zijn dan ook vastberaden:


- Elk lid, -13 jaar geniet tot op vandaag fysiek van zijn of haar geliefde dansles. We zetten hier met plezier o.a. extra docenten in en zorgen dus voor gepassioneerde continuïteit.

- Elk lid, +13 jaar genoot van een gedeelte fysieke aanwezigheid met daarbij de gratis en extra online lessen tot en met januari 2021!


MAAAAAAAAR.......


We stunten! Elk lid, +13 jaar ziet straks zijn/haar danslessen van januari tot juni 2021 doorschuiven naar september tot december 2021! Hoe moeilijk en machteloos iedereen ook staat in dergelijke situaties en wat de economische impact ook mag zijn, wij opteren kwaliteit binnen een fysieke aanwezigheid in onze dansschool!

(Elk lid werd hierover eerder geïnformeerd per mail.)


Onze dansshow: ‘Eyecatcher’ zal helaas ook dit jaar niet kunnen doorgaan. We kozen er hier voor om de reeds betaalde tickets terug te betalen en jullie hopelijk talrijk te mogen verwelkomen in 2022.

Alle ouders, nonkels, tantes, grootouders,... zullen alsnog genieten van de dansen en de evolutie die onze dansers hebben gemaakt a.d.h.v. beeldmateriaal die gratis aan hen zal worden bezorgd.


Ondanks alles spreken we van een absolute STUNT gezien deze vreselijke pandemie.

We benadrukken onze dank en waardering aan onze leden die steeds met steun, passie en solidariteit, zorgden voor een positieve werking van ons team!

Dank u wel en tot heel heel binnenkort! We zijn zotgemotiveerd om te knallen met jullie!!


- Melissa & Ricardo -


5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven